Bulvių ir briuselinių kopūstų rakletės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir briuselinių kopūstų rakletės


INGREDIENTAI:

B u l v i ų rakletėms:
800 g virtų bulvių,
druskos,
po 1/2 šaukštelio kmynų,
smulkintų čiobrelių,
po 100 g kornišonų,
perlinių svogūnų,
įvairių acte marinuotų daržovių,
50 g džiovintų pomidorų,
100 g juodųjų alyvuogių,
150 g mocarelos sūrio,
300 g plonai supjaustyto įvairių rūšių rūkyto kumpio,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
čiobrelių šakelių.

B r i u s e l i n i ų kopūstų rakletėms:
800 g virtų briuselinių kopūstų,
150 g mocarelos sūrio,
50 g rūkyto kumpio,
20 g džiovintų pomidorų,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Bulves gerai nuplaukite, nulupkite ir išvirkite dideliame kiekyje vandens su kmynais. Briuselinius kopūstus išvirkite pasūdytame vandenyje. Virtas su lupenomis bulves įdėkite į krepšelį su servetėle, kad neatvėstų. Rakletės prietaisą pastatykite stalo viduryje, o aplinkui-dubenėlius su kornišonais, perliniais svogūnais, marinuotomis daržovėmis, bulvėmis.

Kumpį ir mocarelos sūrį išdėliokite ant didelių lėkščių. Kiekvienas nusilupa bulves, ant jų užleidžia sūrį, sudeda kumpio ir džiovintų pomidorų gabalėlių, pabarsto pipirais. Visi svečiai patys pašauna savo keptuvėles su sūriu į rakletės prietaisą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668