Vyne troškintas triušis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyne troškintas triušis


INGREDIENTAI:

1-1,5 kg triušio,
200 g morkų,
200 g svogūnų,
100 g salierų,
2 šaukštų susmulkintų petražolių,
2-3 šaukštų sviesto.

Vyno p a d a ž u i:
po 1,5 stiklinės grietinėlės ir
raudonojo vyno,
po šaukštą miltų ir
juodųjų serbentų želės,
šaukštelio druskos ir
žiupsnelio maltų baltųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Triušį supjaustykite gabaliukais. Nuvalykite ir susmulkinkite daržoves. Su sviestu apkepkite mėsos gabaliukus, sudėkite daržoves ir kaitinkite ant stiprios ugnies 10-15 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais, supilkite vyną. Sumažinkite ugnį ir uždengę troškinkite apie valandą.

Paruoškite padažą: supilkite troškinio skystimą į puodą ir sutirštinkite miltais. Įpilkite grietinėlę ir pakaitinkite iki užvirs. Tada įdėkite juodųjų serbentų želę, galite pagardinti druska ir pipirais. Mėsą sudėkite į atskirą indą, užpilkite padažu, apibarstykite petražolėmis ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668