Persikų salotos su mocarela ir "Parmos" kumpiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Persikų salotos su mocarela ir "Parmos" kumpiu


INGREDIENTAI:

2-3 prinokusių persikų (tinka ir nektarinai),
1 mocarelos rutuliuko,
100-150 g "Parmos" kumpio,
ryšulio įvairių mėgstamų salotų (lapinių, "karolinių" salotų, gražgarsčių, špinatų ir kt.),
bazilikų,
druskos,
juodųjų pipirų.

P a d a ž u i:
50 ml kokybiško balzaminio vyno acto,
50 ml alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Į didelį indą sudėkite plėšytus salotų lapus (tinka bet kokios mėgstamos salotos), jokiu būdu nepamirškite bazilikų lapelų. Salotų lapus sumaišykite rankomis. Persikus supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite ant salotų. Mocarelą nusausinkite, suplėšykite kąsnio dydžio gabaliukais ir sudėkite tarp persikų.

Taip pat suplėšykite "Parmos" kumpio gabaliukus ir sudėkite tarp kitų sudedamųjų dalių. Užberkite maltų pipirų ir druskos. Paruoškite padažą ir užpilkite ant salotų. Daugiau nemaišykite ir iškart patiekite. Prie salotų tinka šviežias batonas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668