Karštos antienos salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštos antienos salotos


INGREDIENTAI:

2 gabaliukų ančių krūtinėlės filė,
druskos,
juodųjų pipirų,
poros rūšių salotų (pvz., gražgarsčių ir lapinių burokėlių),
200 g vyšninių pomidorų,
1 raudonojo svogūno,
skrudintų pinijų sėklų.

P a d a ž u i:
3 šaukštų alyvuogių arba graikinių riešutų aliejaus,
1 šaukšto balzaminio vyno arba chereso acto,
cukraus,
druskos,
juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Krūtinėlę odele į apačią dėkite į šaltą keptuvę ir pradėkite kepti. Taip kaitinant ištirps riebalai ir liks tiks traški odelė. Tada mėsą apverskite ir greitai apkepinkite kitą pusę. Pagardinkite druska ir pipirais. Filė gabaliukus dar 8 minutes kepinkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Stebėkite, kad mėsa neperkeptų-jos vidus turi būti raudonas.

Kad neatvėstų, iškepusią mėsą suvyniokite į foliją. Sumaišykite salotų lapus, vyšninių pomidorų puseles ir plonomis juostelėmis supjaustytus svogūnus. Salotas sudėkite į lėkštes. Sumaišykite padažą. Paruoštą filė supjaustykite griežinėliais, sudėkite į lėkštes ir pabarstykite sausoje keptuvėje paskrudintomis pinijų sėklomis. Užpilkite padažą ir iškart skanaukite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668