Karštos antienos salotos receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštos antienos salotos


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

2 gabaliukų ančių krūtinėlės filė,
druskos,
juodųjų pipirų,
poros rūšių salotų (pvz., gražgarsčių ir lapinių burokėlių),
200 g vyšninių pomidorų,
1 raudonojo svogūno,
skrudintų pinijų sėklų.

P a d a ž u i:
3 šaukštų alyvuogių arba graikinių riešutų aliejaus,
1 šaukšto balzaminio vyno arba chereso acto,
cukraus,
druskos,
juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Krūtinėlę odele į apačią dėkite į šaltą keptuvę ir pradėkite kepti. Taip kaitinant ištirps riebalai ir liks tiks traški odelė. Tada mėsą apverskite ir greitai apkepinkite kitą pusę. Pagardinkite druska ir pipirais. Filė gabaliukus dar 8 minutes kepinkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Stebėkite, kad mėsa neperkeptų-jos vidus turi būti raudonas.

Kad neatvėstų, iškepusią mėsą suvyniokite į foliją. Sumaišykite salotų lapus, vyšninių pomidorų puseles ir plonomis juostelėmis supjaustytus svogūnus. Salotas sudėkite į lėkštes. Sumaišykite padažą. Paruoštą filė supjaustykite griežinėliais, sudėkite į lėkštes ir pabarstykite sausoje keptuvėje paskrudintomis pinijų sėklomis. Užpilkite padažą ir iškart skanaukite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668