Pica “Karčofi” receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pica “Karčofi”


INGREDIENTAI:

300g picos tešlos,
2 šaukštai pomidorų padažo,
0,5 stiklinės tarkuoto sūrio,
280g aliejuje konservuotų artišokų,
8 konservuoti pomidorai,
druskos,
pipirų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Picos tešlą ištepkite pomidorų padažu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Iš indelio išimkite artišokus ir palaukite, kol nubėgs aliejus (tačiau jo nenuspauskite). Iš indo išimkite konservuotus pomidorus ir palaukite, kol nubėgs konservavimo skystis. Artišokus supjaustykite juostelėmis ir uždėkite ant tarkuoto sūrio paviršiaus. Stambiai supjaustykite konservuotus pomidorus ir sudėkite ant artišokų sluoksnio. Apibarstykite druska ir pipirais. Apšlakstykite 1 – 2 šaukštais konservuotų artišokų aliejaus. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių), kol tešla švelniai apskrus. Papuoškite patražolių šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668