Tortas "Triufelinis" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tortas "Triufelinis"


INGREDIENTAI:

750 ml grietinėlės,
3 kiaušinių,
600 g pieninio šokolado,
100 g karčiojo šokolado,
1 pakelio vanilinio cukraus,
50 g miltų,
100 g cukraus,
50 g krakmolo,
50 g kakavos,
2 šaukštelių kepimo miltelių,
200 g šokolado drožlių.


GAMINIMAS:

Pakaitinkite grietinėlę, tačiau jos neužvirinkite. Pieninį šokoladą ištirpinkite grietinėlėje ir padėkite šaltai. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Kartųjį šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje. Tešla: atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite su 4 šaukštais vandens, sudėkite cukrų ir vanilinį cukrų, viską gerai išplakite.

Laipsniškai supilkite miltus, krakmolą, kepimo miltelius, 15 g kakavos, ištirpintą šokoladą. Išplakite baltymus, pilkite juos į tešlą ir atsargiai išmaišykite. Masę supilkite į 26 cm skersmens formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepkite 25 min. Kai atvės, perpjaukite per pusę į du skritulius.

Kremas: grietinėlę su pieniniu šokoladu gerai išplakite, pusę jos panaudokite pertepti biskvitui, suvožkite. Tortą 2 val. palaikykite šaldytuve. Kai gerai atvės, viršų aptepkite likusia pieninio šokolado mase, tirpintu juoduoju šokoladu, pabarstykite kakavos milteliais, papuoškite šokolado drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668