Trinta grybų sriuba su sluoksniuotos tešlos dangteliu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta grybų sriuba su sluoksniuotos tešlos dangteliu


INGREDIENTAI:

50 g sviesto,
2 skiltelės česnako,
500 g pievagrybių,
4 riekelės sumuštinių duonos be plutelės,
1/4 šaukštelio maltų muskatų,
1,3 l mėsos sultinio,
truputis druskos,
pipirų,
250 ml grietinėlės,
ryšelis petražolių,
2-3 lapeliai šaldytos sluoksniuotos tešlos.


GAMINIMAS:

Plačiadugniame puode ištirpinkite sviestą, išspauskite česnako skilteles ir truputį pakaitinę sudėkite supjaustytus pievagrybius. Kepkite 10-15 min. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą duoną, įberkite muskatų, druskos, pipirų ir užpilkite sultiniu. Virkite 15 min.

Tuomet sriubą truputį atvėsinkite, sutrinkite elektriniu trintuvu, supilkite į ją grietinėlę, suberkite susmulkintas petražoles ir išpilstykite į karščiui atsparius dubenėlius. Juos uždenkite sluoksniuotos tešlos dangteliais ir 30 minučių įstatykite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668