Vyne marinuota jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyne marinuota jautiena


INGREDIENTAI:

1,5 kg jautienos nugarinės,
3 skiltelių česnako,
šaukšto smulkintų šviežių rozmarinų,
šaukšto smulkintų šviežių petražolių,
0,5 šaukštelio juodųjų pipirų,
0,5 l sauso raudonojo vyno,
sviesto,
2 laurų lapelių,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

`Česnakus, žalumynus ir pipirus gerai ištrinkite. Mišiniu įtrinkite mėsą, dėkite į polietileninį maišelį, užpilkite vynu, įkiškite laurų lapelius, užriškite ir parą laikykite šaltai. Pasimarinavusią mėsą nusausinkite ir apkepkite keptuvėje išleistame svieste.

Įdėkite į kepimo skardą, pabarstykite druska, užpilkite puse marinato. Kepkite 2 val. 200 laipsnių orkaitėje vis palaistydami likusiu marinatu. Patiekite su keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668