1,5 kg jautienos nugarinės,
3 skiltelių česnako,
šaukšto smulkintų šviežių rozmarinų,
šaukšto smulkintų šviežių petražolių,
0,5 šaukštelio juodųjų pipirų,
0,5 l sauso raudonojo vyno,
sviesto,
2 laurų lapelių,
žiupsnelio druskos.
GAMINIMAS:
`Česnakus, žalumynus ir pipirus gerai ištrinkite. Mišiniu įtrinkite mėsą, dėkite į polietileninį maišelį, užpilkite vynu, įkiškite laurų lapelius, užriškite ir parą laikykite šaltai. Pasimarinavusią mėsą nusausinkite ir apkepkite keptuvėje išleistame svieste.
Įdėkite į kepimo skardą, pabarstykite druska, užpilkite puse marinato. Kepkite 2 val. 200 laipsnių orkaitėje vis palaistydami likusiu marinatu. Patiekite su keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.