Turkiški žirniai su fetos sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Turkiški žirniai su fetos sūriu


INGREDIENTAI:

(2 porcijoms)
200 g virtų arba konservuotų turkiškų žirnių,
200 g fetos sūrio,
1 didelio raudonojo svogūno,
0,5 citrinos sulčių,
pluošto petražolių žalumos,
3 šaukštų alyvuogių arba sėmenų aliejaus,
pagal skonį druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais-juos galima trumpai pamarinuoti acto ir cukraus mišinyje arba nuplikyti verdančiu vandeniu. Sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais.

Petražoles smulkiai sukapokite. Sumaišykite žirnius, svogūnus, sūrį, petražoles. Apšlakstykite užpilu, paruoštu iš citrinos sulčių, druskos, maltų pipirų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668