Žuvų gabaliukai tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvų gabaliukai tešloje


INGREDIENTAI:

700 g jūrinių lydekų arba rudagalvių menkių (šaldytų) filė,
žuvų prieskonių mišinio,
3 šaukštų miltų,
0,5 stiklinės vandens,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Žuvį atšildykite, nuspauskite vandenį, pabarstykite prieskoniais ir druska. Iš miltų ir vandens užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Į ją pamerkite žuvų gabaliukus ir kepkite įkaitintame aliejuje.

Taip kepti galima ir silkių gabaliukus. Jų nereikia barstyti jokiais prieskoniais. Tešlą žuvims apvolioti galima maišyti su gazuotu mineraliniu vandeniu (būna puresnė) arba alumi (įgauna pikantiškesnį skonį).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668