kučiukai su aguonų pienu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



kučiukai su aguonų pienu


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
0,5 kg miltų,
1 stiklinės pieno,
50 g aliejaus,
20 g mielių,
1/4 stiklinės aguonų,
100 g cukraus,
trupučio druskos.

A g u o n ų pienui:
1 stiklinės aguonų,
2 l vandens,
cukraus arba medaus pagal skonį.


GAMINIMAS:

Miltus išsijokite, aguonas nuplikykite verdančiu vandeniu, mieles ištrinkite su šaukštu cukraus ir trupučiu šilto pieno. Iš miltų, pašildyto pieno, aliejaus, mielių ir aguonų užminkykite tešlą. Ją palaikykite uždengtą šiltoje vietoje, kol pakils. Iš tešlos ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite 1 cm skersmens volelius ir supjaustykite tokio pat storio gabaliukais.

Juos sudėkite į miltais pabarstytą skardą ir kepkite į miltais pabarstytą skardą ir kepkite maždaug 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai parus. Aguonų pienui aguonas sumalkite, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite, kol išbrinks. Užpilkite pasaldintu šiltu (virintu ir atvėsintu) vandeniu. Likus 20 min. iki valgymo, kučiukus sumeskite į aguonų pieną ir išbrinkinkite. Patiekite atskiruose dubenėliuose.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668