700 g baklažanų,
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
100 g anakardžių riešutų,
1 čili pipiriuko,
400 ml kokosų pieno,
4 šaukštų aliejaus,
1 cinamono lazdelės,
2 anyžių žvaigždučių,
1 šaukšto kario miltelių,
1 šaukšto maltos ciberžolės,
1 šaukštelio miltų,
druskos.
GAMINIMAS:
Baklažanus nulupkite, supjaustykite 2x2 cm kubeliais, nuplikykite verdančiu vandeniu, gerai nuvarvinkite. Ciberžolę sumaišykite su miltais, šiame mišinyje apvoliokite baklažanus. Svogūnus ir česnaką nulupkite, smulkiai supjaustykite.
Riešutus sukapokite. Čili pipiriuką, pašalinus sėklas, plonai supjaustykite. Įkaitinkite aliejuje apkepkite baklažanus 6 min. Įdėkite česnakus, svogūnus, čili pipiriuką, riešutus, karį, įpilkite kokosų pieno, įdėkite cinamono lazdelę, anyžius. Pagardinkite druska ir kepkite dar 7 min.