1 vištos,
2 svogūnų,
2 šaukštų pomidorų padažo,
mėsos sultinio,
2 šaukštų lydyto sviesto,
druskos,
pipirų pagal skonį,
aitriosios paprikos miltelių pagal skonį,
džiovinto baziliko,
pomidorų,
žalumynų (petražolių, krapų, kalendros).
GAMINIMAS:
Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Paruoštą vištą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukus, pakepkite ant lydyto sviesto kartu su svogūnais.
Sudėkite į troškintuvą ar puodą, užpilkite sultiniu ir troškinkite ant mažos ugnies 15-20 min. Sudėkite pomidorų padažą ir troškinkite dar 15-20 min., įberkite druskos, aitriosios paprikos, pipirų, supjaustytus pomidorus, įberkite džiovintų bazilikų ir troškinkite ant labai mažos ugnies 15-20 min. Suberkite smulkintus žalumynus.