Mėsos kukuliai su žemės riešutų padažu (Tailandas) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos kukuliai su žemės riešutų padažu (Tailandas)


INGREDIENTAI:

400 g smulkintos kalakutienos šlaunelių mėsos (arba kalakutienos faršo),
0,5 pakelio Santa Maria prieskonių mišinio vištienos patiekalams Thai Wok,
aliejaus kepti.

Žemės riešutų p a d a ž u i:
1 šaukšto aliejaus,
1 šaukšto Santa Maria žaliosios kario pastos,
2 šaukštų žemės riešutų sviesto,
1 šaukšto rudojo cukraus,
1 šaukšto šviežiai spaustų citrinų sulčių,
200 g Santa Maria kokosų pieno kremo.


GAMINIMAS:

Dubenyje gerai išmaišykite mėsą su prieskonių mišiniu. Padarykite nedidelius kukulius ir apkepkite juos įkaitintame aliejuje, kol paruduos. Vėliau kepkite orkaitėje 185 laipsnių temperatūroje kelias minutes, kol iškeps kukulių vidus.

Visus padažo ingredientus sudėkite į keptuvę storu pagrindu ir užvirkite. Toliau nuolat maišant, virkite padažą, kol sutirštės. Patiekite mėsos kukulius su žemės riešutų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668