Alaus sriuba su bulvėmis ir dešrelėmis (Vokietija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Alaus sriuba su bulvėmis ir dešrelėmis (Vokietija)


INGREDIENTAI:

2 morkų,
100 g saliero šaknies,
2 didelių svogūnų,
4-5 šaukštų sviesto,
3-4 vidutinių bulvių,
4 stiklinių mėsos sultinio,
2-3 laurų lapų,
druskos,
juodųjų pipirų žirnelių,
4 parūkytų dešrelių,
200 g virtos kiaulienos,
2 stiklinių šviesaus alaus,
4-5 šaukštų kapotų petražolių.


GAMINIMAS:

Morkas, salierą, svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais. Puode įkaitinkite sviestą, sudėkite pjaustytas daržoves ir apkepkite ant vidutinės ugnies maišant 10-15 min. Nuskustas bulves susmulkinkite stambesniais kubeliais, sudėkite į puodą su kepintomis daržovėmis, viską kartu šiek tiek pakepinkite.

Tuomet užpilkite sultiniu, užvirinkite, įdėkite laurų lapus, įberkite druskos, pipirų. Virkite 10 min. Dešreles supjaustykite griežinėliais, kiaulieną-kubeliais, dėkite į verdančią sriubą. Į puodą supilkite alų, užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies dar 4-5 min. Patiekiant įberkite kapotų petražolių. Sriubos skonis bus sodresnis, jei ji pastovės 2-3 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668