Dešrelės su troškintais kopūstais (Vokietija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Dešrelės su troškintais kopūstais (Vokietija)


INGREDIENTAI:

8-10 kiaulienos dešrelių,
druskos,
pipirų,
prieskonių,
2-3 šaukštų lydyto sviesto,
3 vidutinių svogūnų,
2-2,5 kg raugintų kopūstų,
2 laurų lapų,
4-6 kadagio uogų,
1 šaukšto kmynų,
1/2 l obuolių sulčių.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite žiedais. Kopūstų sunką nupilkite į atskirą indą. Kopūstus gerai apkepinkite keptuvėje su sviestu. Įdėkite svogūnus ir kartu pakepinkite. Sudėkite prieskonius (laurų lapus, kadagio uogas, kmynus), supilkite sultis ir kopūstų sunką.

Uždenkite ir troškinkite 1-1,5 val. Įberkite druskos ir pipirų. Kiaulienos dešreles išvirkite arba iškepkite orkaitėje ar keptuvėje. Dešreles patiekite su troškintais kopūstais. Papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668