Pikantiški kepinukai (Vokietija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiški kepinukai (Vokietija)


INGREDIENTAI:

1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos,
1 vidutinio svogūno,
1/2 nedidelio kopūsto (apie 800 g),
300 g šaltai rūkytų dešrelių arba dešros,
2 šaukštų aliejaus,
druskos,
pipirų,
3 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
1 kiaušinio trynio,
1 šaukšto pieno,
kepimo popieriaus.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Kopūstą-šiaudeliais. Dešreles išilgai perpjaukite perpus ir supjaustykite plonais griežinėliais arba kubeliais. Įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus su kopūstais ir kepinkite 10 min. Kartu šiek tiek apkepinkite ir dešreles. Tešlą atšildykite, pakočiokite.

Apibarstykite džiūvėsėliuose. Ant viršaus lygiu sluoksniu klokite įdarą-tik palikite 1 cm kraštus. Tešlą standžiai suvyniokite. Vyniotinį supjaustykite riekelėmis, kurias sudėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Trynį išplakite su pienu, šiuo mišiniu aptepkite kepinukus. Pašaukite į 175 laipsnių orkaitę ir kepkite apie 25 min., kol gražiai pagels.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668