Nicos salotos (Italija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nicos salotos (Italija)


INGREDIENTAI:

400 g virtų su lupenomis bulvių,
400 g virtų šparaginių pupelių (tinka ir konservuotos),
1 raudonojo svogūno,
1 saldžiosios žalios paprikos,
400 g nedidelių pomidorų,
10 juodųjų alyvuogių be kauliukų,
2 kietai virtų kiaušinių,
200 g ančiuvių filė,
petražolių.

P a d a ž u i:
6 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų citrinų sulčių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Išmaišykite padažui skirtus produktus. Nuluptas bulves supjaustykite kubeliais, pupeles-2 cm ilgio gabaliukais. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite, supjaustykite jį į 4 dalis, alyvuoges-per pusę. Išvalytą papriką bei svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis.

Ančiuvių filė supjaustykite mažais gabaliukais, kiaušinius-į 8 dalis. Visus produktus išmaišykite, apliekite paruoštu padažu ir vėl išmaišykite. Salotas palaikykite šaldytuve, kad susijungtų skoniai. Patiekiant apibarstykite petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668