Burgundiškas troškinys Boeuf Bourguignon (Prancūzija) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burgundiškas troškinys Boeuf Bourguignon (Prancūzija)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

2-3 griežinėlių kiaulienos šoninės,
500 g jautienos,
druskos,
juodųjų pipirų,
2 šaukštų miltų,
10-12 mažų svogūnėlių,
2-3 česnako skiltelių,
150 ml raudonojo vyno,
300 ml jautienos sultinio,
2 šaukštų pomidorų padažo,
1 lauro lapo,
2 morkų,
2 salierų stiebų,
200 g pievagrybių.

GAMINIMAS:

Šoninę supjaustykite griežinėliais, jautieną-nedideliais kubeliais. Keptuvėje pakepinkite šoninę, tuomet išgriebkite ir tuose pačiuose riebaluose pakepinkite jautieną, kol apskrus. Šoninę ir jautieną sudėkite į puodą. Pagardinkite druska ir pipirais. Keptuvėje kelias minutes maišant pakepinkite miltus ir sudėkite į puodą.

Svogūnėlius nulupkite (nesmulkinkite), česnako skilteles sutrinkite, suberkite į puodą. Kelias minutes pakaitinkite su mėsa. Supilkite vyną, sultinį, įdėkite pomidorų padažo, įmeskite lauro lapą ir ant mažos ugnies troškinkite 1 val. Morkas supjaustykite kubeliais, grybus-griežinėliais. Susmulkinkite salierų stiebus. Daržoves ir grybus berkite į puodą ir troškinkite dar 20 minučių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668