Kišas Quiche su lašiša ir špinatais (Prancūzija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kišas Quiche su lašiša ir špinatais (Prancūzija)


INGREDIENTAI:

250 g miltų,
1 kiaušinio,
125 g sviesto,
druskos.

Į d a r u i:
250 šaltai rūkytos lašišos,
ryšelio špinatų,
1 poro stiebo (tik baltosios dalies),
250 g minkšto grietinėlės sūrio (maskarponės, rikotos),
2 skiltelių česnako,
1 kiaušinio,
100 ml riebios grietinėlės,
50 ml balto sausojo vyno,
druskos,
pipirų,
šviežių daržovių salotų.


GAMINIMAS:

Tešlai sukapokite persijotus miltus su sviestu, kol susidarys trupiniai, sumaišykite su kiaušiniu, druska, greitai išminkykite iki vienalytės masės, suvyniokite į maistinę plėvelę ir atšaldykite.

Paruoškite įdarą. Špinatų lapus, susmulkintą porą ir česnaką apkepkite 5 min. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Paruoštą tešlą iškočiokite, įklokite į kepimo formą, ant viršaus dėkite špinatų masę ir lašišos griežinėlius.

Kiaušinį išplakite su grietinėle ir minkštu sūriu. Paruošta mase apliekite gaminį. Pašaukite į 160 laipsnių orkaitę ir kepkite 30 min. Patiekite su salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668