Lenkiška sriuba Fliakai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lenkiška sriuba Fliakai


INGREDIENTAI:

1,2 kg jaučio skrandžio,
50 g aliejaus,
20 g sviesto,
200 g saliero šaknies,
200 g morkų,
150 g svogūnų,
30 g petražolių,
1 šaukšto miltų,
20 g mairūno,
kelių skiltelių česnako,
kelių laurų lapų,
0,5 šaukštelio pipirų.


GAMINIMAS:

Skrandį užpilkite šaltu vandeniu, užvirinkite ir nukoškite. Tuomet gerai perplaukite šaltu vandeniu, vėl iš naujo užpilkite vandeniu ir virkite 1,5 valandos. Pasūdykite, įberkite prieskonių. Išvirusį skrandį išgriebkite, supjaustykite juostelėmis ir dėkite atgal į puodą.

Daržoves supjaustykite šiaudeliais, pakepinkite ant aliejaus ir sviesto. Keptas daržoves sukrėskite į puodą. Pabaigoje ant sviesto pakepinkite miltus ir suberkite į sriubą. Česnaką smulkiai sukapokite ir baigiant virti sudėkite į sriubą. Į lėkštes supiltą sriubą pabarstykite kapotomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668