Užkandis (Ispanija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkandis (Ispanija)


INGREDIENTAI:

Prancūziško batono,
česnako,
pomidorų,
alyvuogių aliejaus,
žalumynų,
kumpio.


GAMINIMAS:

Batoną supjaustykite įstrižomis riekelėmis ir paskrudinkite. Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, minkštimą sutarkuokite arba sutrinkite elektriniu smulkintuvu. Į masę įberkite druskos ir pipirų. Batono skrebučius įtrinkite česnaku, apšlakstykite aliejumi.

Ant kiekvieno uždėkite pomidorų tyrės, apibarstykite smulkintais žalumynais. Ant viršaus dėkite po griežinėlį rūkyto ar vytinto kumpio. Jei labai skubate ir nėra laiko ruošti tyrės, imkite kuo labiau prinokusius pomidorus, juos perpjaukite per pusę, ir kiekvienas galės įtrinti batono riekutę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668