5 kiaušinių,
4 didelių bulvių,
1 stiklinės alyvuogių aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Nuskustas bulves supjaustykite 7-8 mm storio griežinėliais. Svogūnus susmulkinkite. Į gilią keptuvę supilkite aliejų, sudėkite svogūnus ir bulves,įberkite druskos. Kepinkite ant vidutinės ugnies nuolat maišant 15 min., kol bulvės suminkštės. Kiaušinius lengvai išplakite dideliame dubenyje. Kiaurasamčiu (kad nuvarvėtų riebalai) perdėkite bulvių ir svogūnų masę į dubenį su kiaušinių plakiniu.
Iš keptuvės išpilkite aliejų paliekant maždaug 2 šaukštus. Padidinkite ugnį, sudėkite bulves su kiaušiniais į keptuvę ir kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Tortiliją atsargiai išverskite ant lėkštės ir apverstą iškart dėkite į keptuvę. Kitą pusę apkepkite iki auksinės plutelės. Tortiliją kepkite apversdami 2-3 kartus.