Tortilija su bulvėmis (Tortilla de patatas) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tortilija su bulvėmis (Tortilla de patatas)


INGREDIENTAI:

5 kiaušinių,
4 didelių bulvių,
1 stiklinės alyvuogių aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Nuskustas bulves supjaustykite 7-8 mm storio griežinėliais. Svogūnus susmulkinkite. Į gilią keptuvę supilkite aliejų, sudėkite svogūnus ir bulves,įberkite druskos. Kepinkite ant vidutinės ugnies nuolat maišant 15 min., kol bulvės suminkštės. Kiaušinius lengvai išplakite dideliame dubenyje. Kiaurasamčiu (kad nuvarvėtų riebalai) perdėkite bulvių ir svogūnų masę į dubenį su kiaušinių plakiniu.

Iš keptuvės išpilkite aliejų paliekant maždaug 2 šaukštus. Padidinkite ugnį, sudėkite bulves su kiaušiniais į keptuvę ir kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Tortiliją atsargiai išverskite ant lėkštės ir apverstą iškart dėkite į keptuvę. Kitą pusę apkepkite iki auksinės plutelės. Tortiliją kepkite apversdami 2-3 kartus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668