Morkų ir burokėlių sultys su apelsinais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų ir burokėlių sultys su apelsinais


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
4 šviežių didelių morkų,
2 šviežių saldžių burokėlių,
4 šaukštų medaus,
1 citrinos ir
2 apelsinų sulčių.


GAMINIMAS:

Nuskustas morkas, nuvalytus burokėlius susmulkinkite ir išspauskite sultis. Jas sumaišykite su medumi, apelsinų bei citrinos sultimis, išpilstykite į stiklines ir papuoškite citrinų skiltelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668