Įdaryta šventinė antis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryta šventinė antis


INGREDIENTAI:

1 antis,
300 g džiovintų abrikosų,
100 g slyvų,
50 g virtų morkų,
2 bandelių,
1 kiaušinio,
1/2 stiklinės pieno,
2 šaukštų grietinės,
po žiupsnelį druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Išdarinėtą antį nugaroje įpjaukite ir nulupkite odą kartu su sparnais bei šlaunelėmis. Atskirtą nuo kaulų mėsą sumalkite su piene išmirkytomis bandelėmis, pabarstykite pipirais, druska, įmuškite kiaušinį, sudėkite mirkytus abrikosus, slyvas ir smulkintą morką.

Gautą masę sukrėskite į anties odą, laisvus kraštus sujunkite ir susiūkite. Antį pabarstykite druska, aptepkite grietine ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Kai antis bus iškepusi, išimkite siūlus, papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668