Įdarytas viščiukas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytas viščiukas


INGREDIENTAI:

1 viščiuko,
600 g kiaulienos faršo,
1 svogūno,
2 morkų,
1 saliero šakelės,
200 ml obuolių (sebentų) vyno,
1 šaukštelio kmynų miltelių,
100 g serbentų sulčių,
1 citrinos žievelių,
0,5 lazdyno riešutų,
2 kiaušinių,
50 ml brendžio,
200 g rūkyto kumpio,
pagal skonį druskos,
pipirų,
8 virtų neskustų bulvių.


GAMINIMAS:

Kiaulienos faršą pakepinkite su smulkintais svogūnais, morkomis, salierų šakelėmis. Tada supilkite į keptuvę serbentų sultis, vyną, citrinos žieveles, pagardinkite druska, kmynų milteliais, pipirais ir pakepinkite apie 2-3 minutes. Masę ataušinkite ir įmuškite kiaušinius, sudėkite pjaustytą kumpį, lazdyno riešutus, įpilkite konjako.

Išmaišykite. Išdarinėtą viščiuką prikimškite kiaulienos masės (1/3 masės palikite), ištrinkite prieskoniais, dėkite į kepimo indą ir kepkite dažnai laistydami karštoje orkaitėje apie 1,5-2 val. 180 laipsnių temperatūroje. Likusią faršo dalį sudėkite į išskoptas virtas neluptas bulves, jas pakepkite karštoje orkaitėje apie 10-15 min. ir pateikite kartu su įdarytu viščiuku.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668