Virtiniai su vyšnių arba obuolių įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtiniai su vyšnių arba obuolių įdaru


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
2 stiklinių miltų,
1 kiaušinio,
1 šaukštelio cukraus,
grietinės,
vandens,
druskos.

Į d a r u i:
1 litro vyšnių,
1 stiklinės cukraus.


GAMINIMAS:

Vyšnias užberkite cukrumi ir palaikykite keletą valandų, kad išbėgtų sultys. Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, ją plonai iškočiokite, ant jos dėkite iš sulčių išgriebtas vyšnias. Pakraščius aptepkite baltymu ir darykite virtinius. Virkite silpnai pasūdytame vandenyje.

Išgriebkite ir patiekite užpylę išplakta su cukrumi grietine. Atskirai patiekite vyšnių sultis. Virtinius galima daryti ir su šviežių obuolių įdaru. Nuluptus, išimtais sėklynais saldžiarūgščius obuolius smulkiai supjaustykite, užbarstykite cukrumi su cinamonu ir darykite virtinukus. Patiekite užpiltus grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668