Kiaulienos muštinis su baravykais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos muštinis su baravykais


INGREDIENTAI:

150 g marinuotos kiaulienos nugarinės,
50 g svogūnų,
40 g karšto rūkymo šoninės,
40 g šaldytų baravykų,
15 g sviesto,
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
druskos,
20 g miltų,
1 plakto kiaušinio,
aliejaus,
60 g šaldytų voveraičių (padažui),
šviežių daržovių ir
gruzdintų bulvyčių (garnyrui),
žalumynų (krapų, petražolių).


GAMINIMAS:

Svogūnus ir rūkytą šoninę supjaustykite 4-5 mm dydžio kubeliais. Pakepkite su sviestu, kol svogūnai suminkštės. Sudėkite susmulkintus baravykus, kepkite 5 min., o baigiant kepti pagardinkite druska ir pipirais. Nugarinę išmuškite plonai, ant išmuštos mėsos dėkite ataušintą baravykų įdarą (apie 70 g) ir suvyniokite.

Apvoliokite miltuose ir kiaušinio plakinyje, apkepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių. Po to kepkite orkaitėje 200 laipsnių 15-20 min. Į didelės baltos lėkštės vieną kraštą supilkite voveraičių padažą, ant jo dėkite iškeptą kepsnį. Šalia sudėkite gruzdintas bulvytes ir daržovių garnyrą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668