200g miltų,
1 - 2 kiašiniai,
žiupsnelis druskos ir maltų muskato,
1 - 2 šaukštai vandens,
0,5 kiaušinio aptepimui.
Įdarui:
100g mėsos faršo,
0,5 kiaušinio,
po šaukštelį tarkuoto sūrio ir smulkiai supjaustyto svogūno,
riekelė minkštos sutrupintos baltos duonos,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Iš miltų, kiaušinių, muskatų riešutų ir druskos užmaišykite tešlą, palikite ją valandai, po to plonai iškočiokite. Stikline tešloje išspauskite ratelius (tešlą kvadratėliais galima supjaustyti ir peiliu). Į kiekvieno ratelio vidurį įdėkite po arbatinį šaukštelį įdaro. Kraštus patepkite kiaušiniu ir gerai sulipinkite. Ravioli sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite kaip lakštinius. Prieš patiekdami pabarstykite "Parmezan" sūriu ir pagardinkite pomidorų padažu. Įdarui taip pat puikiai tinka špinatai ar kitos daržovės.