Rūgusio pieno drebučiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rūgusio pieno drebučiai


INGREDIENTAI:

0,5 l rūgusio pieno,
100 g grietinės,
100 g cukraus,
vanilės ir kitokių kvapniųjų prieskonių,
1 kupino šaukšto želatinos,
0,5 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti,
0,5 stiklinės uogienės.


GAMINIMAS:

Želatiną suberkite į dubenį, užpilkite atšaldytu virintu vandeniu ir palaikykite, kol išbrinks. Dėkite į puodą su verdančiu vandeniu ir maišydami kaitinkite, kol ištirps. Rūgusį pieną, grietinę, cukrų ir prieskonius sukite dubenyje, kol pasidarys vientisa tiršta tyrelė.

Į ją palengva pilkite ištirpdytą želatiną ir gerai išsukite. Kad būtų gražesnė spalva, galima įdėti deginto cukraus. Masę sukrėskite į formą arba mažus indelius ir atšaldykite. Patiekdami ant kiekvienos porcijos arba ant išverstų iš formos drebučių uždėkite uogų, užpilkite uogienės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668