Kvapnūs burokėlių keksiukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kvapnūs burokėlių keksiukai


INGREDIENTAI:

(1 porcija-230 kcal)
T e š l a i:
500 g burokėlių,
250 g miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
2 šaukštų kakavos miltelių,
150 g cukraus,
2 kiaušinių,
5-6 šaukštų aliejaus,
5-6 šaukštų kefyro.

Viršui p a p u o š t i:
400 g juodojo šokolado,
500 ml grietinėlės.


GAMINIMAS:

Burokėlius sutarkuokite smulkia tarka, sutrinkite elektriniu trintuvu. Įmuškite kiaušinius, supilkite kefyrą, aliejų ir išmaišykite. Suberkite miltus, cukrų, kepimo ir kakavos miltelius, gerai išmaišykite. Į keksiukų kepimo formą sudėkite popierines formeles, į jas įkrėskite po kupiną šaukštą tešlos.

Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 min. Grietinėlę pakaitinkite, sudėkite gabalėliais sulaužytą šokoladą ir maišydami ištirpinkite. Atvėsinkite ir 1 val. dėkite į šaldytuvą. Atvėsusį kremą suplakite elektriniu plakikliu iki purios masės, sukrėskite į konditerinį maišelį ir ant keksiukų išspauskite "kepurėles".

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668