Daržovių konservavimas, marinavimas ir rauginimas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovių konservavimas, marinavimas, rauginimas


darzoviu konservavimasKonservavimo metu daržovės kaitinamos iki temperatūros, kurioje žūva didžioji dalis žalingų mikroorganizmų, tuomet sandariai uždaromos į hermetiškus indus. Konservavimui naudojamos tik geros kokybės, šviežios, gerai dezinfekuotos daržovės. Konservuoti žirneliai, agurkai, marinuoti pomidorai, cukinijos, paprikos, svogūnai... Visa tai ir dar daugiau išmoksite atlikti su savo turimomis daržovėmis, jeigu apsilankysite šioje skiltyje.


Receptų šioje kategorijoje: 76

  Pavadinimas


Susidomėjo
   • Konservuotos paprikos (Ramunės)3938

1 2 3 4
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668